Mediabureau One4Media
Media Bureau


Wilt u messcherp adverteren op LinkedIn?

Hoe bereikt u uw doelgroep en verslaat u tegelijk uw concurrentie via advertenties op LINKEDIN?

Als adverteerder bent u altijd op zoek naar het maximum haalbare rendement, de hoogste attentiewaarde en maximum haalbare effect op uw LINKEDIN advertenties.

Om deze doelstellingen te behalen zult u uw concurrenten moeten verslaan. U wordt dus als adverteerder niet alleen op product- en prijsniveau maar ook op kennnisniveau beconcurreert.

Ons media-adviesbureau helpt al meer dan 20 jaar meer dan 50 landelijke adverteerders om dagelijks de doelstellingen te behalen via LINKEDIN.

Met de opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van ondernemen en media-inzet zullen we u heel snel van media-advies voorzien en misschien net zo belangrijk, uw media-uitingen veel scherper inkopen?
Ons doel is dat One4media zichzelf dubbel en dwars voor u terugverdient. Een echte win-win situatie dus.

Interesse?

Mail ons dan via de contactbutton of, nog beter, bel direct met onze LINKEDIN specialist: 06-2396.8831


"Mediabureau One4Media maakt het waar!"


"Waar het allemaal om draait: contacten creëren, want dat is de basis van contracten. Bereiken is een, maar beraken de “name of the game”. Dat doe je met EQ en IQ. Teun is wat dat betreft een mediamiek gevoelsmens. Doe er uw voordeel mee... Want met Teun en zijn collega’s krijg je nog meer berakend bereik. 100 % sure.

René Boender
Brain agent & auteur Great to Cool / Generatie Z / Cool is hot

Dagblad: Telegraaf Buitenreclame: JC Decaux Televisie: Nederland1 Zoekmachine: Google Radio: Q-Music Televisie: Nederland2 Dagblad: Algemeen Dagblad Social media: Facebook Televisie: Nederland3 Buitenreclame: Interbest Televisie: RTL4 Radio: Radio 538 Televisie: SBS6 Adverteren: VI Video: Youtube Adverteren: Centercom